Informacije

PITANJA I ODGOVORI VEZANI UZ NARUDŽBU KUVERTI ZA POZIVNICE

Koliko vremena je potrebno za isporuku kuverti?

  • Kuverte ne držimo na zalihi već ih izrađujemo po potvrdi narudžbe. Uobičajeno vrijeme izrade i slanja kuverti je između 3 i 5 radnih dana, ovisno o aktualnim narudžbama. Narudžba se smatra potvrđenom po zaprimanju uplate ili potvrde o provedenom plaćanju. Ako želite da Vaša narudžba bude evidentirana prije realizacije bankovne transakcije, možete poslati potvrdu o provedenom plaćanju na e-mail adresu info@foto-emotion.hr Narudžbe se isporučuju kronološki, prema redoslijedu zaprimanja.

Koje su mogućnosti dostave?

  • Dostava se vrši kurirskom službom DPD. Cijena dostave je 5,25 EUR / 39,55 kn za sva mjesta unutar RH. Vrijeme potrebno za dostavu je obično jedan ili dva radna dana od slanja pošiljke. Subotom i nedjeljom kurirska služba ne radi te se paketi ne isporučuju. Za otoke i područja rijetke naseljenosti, vrijeme dostave može biti produženo. Prilikom slanja pošiljke putem SMS-a / e-maila ćete primiti broj paketa putem kojeg možete pratiti pošiljku. U slučaju nemogućnosti preuzimanja pošiljke, paket možete preusmjeriti na najbližu DPD pickup lokaciju.

Koje su cijene kuverti?

Koje su mogućnosti plaćanja?

  • Plaćanje možete izvršiti internet bankarstvom ili općom uplatnicom prema ponudi koju primate putem e-maila nakon što završite s narudžbom.

Imam pozivnice formata X * Y. Koji format kuverte je prikladan?

  • Sve dimenzije prikazanih kuverti označavaju vanjske mjere. Sadržaj koji se stavlja u kuverte treba biti 5 do 10 mm manji od formata kuverti. Npr. Kuverte 13 * 18 cm su dimenzijama prilagođene standardnom B6 formatu pozivnica (120*170 mm ili 125*175 mm).

Je li moguće naručiti kuverte u drugim bojama koje nisu prikazane u web shopu?

  • Moguća je narudžba kuverti u drugim bojama ali samo za količine iznad 3000 komada. Za upite vezane uz kuverte u drugim bojama, molimo javite se na e-mail adresu info@foto-emotion.hr Kuverte su dostupne u bojama; bijela mat, bež natur, sjajna bež perla, prljavo roza, siva mat, smeđa kraft, bordo, tamno zelena, crna te određene kuverte i u paus varijanti.

Je li moguća narudžba kuverti u dimenzijama koje nisu prikazane u web shopu?

  • Moguća je izrada kuverti u drugim dimenzijama i prilagođenog dizajna. Za izradu kuverti prilagođenog dizajna i formata potrebna je izrada vektorske pripreme i kalupa za stroj. Cijena izrade vektorske pripreme i kalupa je 85,00 EUR jednokratno. Nakon izrade kalupa, moguća je isporuka kuverti prilagođenog oblika u neograničenim količinama. Maksimalni formati su do 22*16 cm. Za upite vezane uz kuverte prilagođenih oblika, molimo javite se na e-mail adresu info@foto-emotion.hr Kuverte su dostupne u formatima; 23*11 cm, 21,5*11 cm, 17,5*12,5 cm, 13*18 cm, 11*16 cm, 14*13 cm, 15*15 cm, 16*16 cm, 11,5*9,5 cm, 8*13 cm i 6*10 cm.

Nudite li uz kuverte i tisak pozivnica za vjenčanja?

Je li u prikazane cijene uključen PDV?

  • e-motion grafika nije u sustavu PDV-a i sve prikazane cijene su konačne za plaćanje. Izdajemo R2 račune te na temeljnu izdanih računa nije moguć odbitak PDV-a. R2 Računi se izdaju prema privatnim i pravnim osobama te se isporučuju u tiskanom obliku u paketu zajedno s naručenim artiklima.

Je li moguća zamjena kuverti ili povratak uplaćenog iznosa za artikle koji su pogrešno naručeni?

  • Kuverte i drugi artikli iz prikazane ponude izrađuju se u količini, boji i vrsti prema zahtjevu kupca te se time smatraju personaliziranim proizvodom. Zamjena i povrat su stoga mogući isključivo prije izrade plaćenih/naručenih artikala. Nakon izrade artikala prema zahtjevu klijenta, povrat i zamjena više nisu mogući.